REFERENCER

PEACOCK TRAVEL

​​Adm. dir. Christian Ernstved-Rasmussen og product manager Merete Thaysen aftalte et briefingmøde med Helle Ilmi fra Q-art og kunstner Ann Lindgren – og "sammen fandt vi frem til lige netop de idéer og værdier, vi gerne ville have med i kunstværket. Vi har fået rigtig god respons fra kunder og medarbejdere og er hver dag glade for, hvor perfekt maleriet passer til os", slutter Christian Ernstved-Rasmussen.

ERNST & YOUNG

​​"Vi kunne ikke have ønsket os en flottere løsning til vores nye domicil– og at den så samtidig er udført under hensyntagen til vores ønsker og værdier, gør den bare endnu mere attraktiv", udtaler partner Peter Hertz fra Ernst&Young

COOP Danmark

​Efter endt renovering af COOPs hovedsæde i Albertslund fik Q-art til opgave at udsmykke udvalgte områder, hvor der manglede ekstra energi og inspiration.


Det drejede sig om møde- og konferencefaciliteter samt bestyrelses- mødelokaler.

COOPs ønske var at tilføre områderne mere liv og bevægelse - samt for Kinosalens vedkommende at inddrage deres ledelsesprincipper i kunsten.
Al kunst blev skræddersyet til virksomheden efter ønske.

Skovshoved Sundhedscenter

​Hos Skovshoved Sundhedscenter er det meget vigtigt, at det personlige præg holdes i hævd. Kunderne skal føle sig hjemme.


Derfor ønskedes ejer Ulla Thor-Jensen også et maleri, der var fuldstændig skræddersyet til de smukke møbler.

Da ejeren samtidig er begejsret for San Fransisco, blev det temaet i maleriet.

moveOn partners

moveOn partners administrationskontorer i Greve ligner med deres mange malerier og det særlige, grønne plastictræ alt andet end et "kedeligt" relocation- og logistikfirma.

De har bevidst gjort deres firma til et meget ungt og dynamisk miljø - med fart på både kunst og medarbejdere.

moveOn partners rådgiver virksomheder, der skal flytte domicil til at opnå gnidningsfri og succesfulde flytteprocesser

Ernst & Young, EY Tower, Søborg: 24.000 kvm.

Q-art har stået for den totale udsmykningsopgave på samtlige 14 etager og loungeområde, mødelokaler mm. Der er anvendt 13 forskellige kunstnere på opgaven, hvor samtlige værker er udarbejdet direkte til opgaven. I loungeområdet er der malet direkte på glasskillevægge, på vægge samt på lærred. På 14. sal binder en 27 meter lang glasfrise de 7 VIP-mødelokaler sammen.

Udtalelse fra Partner Peter Hertz, Ernst & Young:
"Tak for en stor indsats med at gøre vores domicil til noget helt specielt, som alle er glade for at komme til. Vi er meget glade for den profil, vi valgte, i stedet for at gå til gallerier med de såkaldt mere sikre løsninger - det er blevet super flot!

Chevron Danmark A/S, Hovedkontor i Parken, København

I forbindelse med en totalrenovering af kontorfaciliteterne forestod Q-art den samlede udsmykningsopgave i tæt samarbejde med Angly Johansen (fællesarealer og VIP lokaler) og de involverede medarbejdere (på de enkelte kontorer).

Således sikredes, at stilen overordnet blev som ønsket, samtidig med at den enkelte medarbejdere havde indflydelse på det konkrete kunstvalg til det enkelte kontor.

Tandlæge Frederick Upton Sjölin

​​Tandlæge Frederick Upton Sjölin har taget tandlægeplakaterne ned fra væggen og fået kunst i klinikken i stedet for. "Jeg vil gerne give mine patienter en behagelig oplevelse, når de kommer her. Kunsten får dem til at slappe af og tænke på noget andet".


Uddrag af Artikel af Marie Lau:

"Helle kommer med vognen fuld af billeder, og så kan vi bare prøve det af. Det giver mange muligheder. Det er et helt kunstsupermarked Helle har, og det gør mig glad, at jeg har så mange valg. Man får hele pakken, når man køber kunst hos Helle, og man skal ikke tænke eller arrangere så meget selv"

Læs hele artiklen hér

Københavns Energi: 12.000 kvm.

Københavns Energi flyttede fra 3 ejendomme i City ud til deres nye domicil i
Ørestad.
Q-art stod for at gennemgå al eksisterende kunst samt gennemgå møbler,
lamper mm, der blev solgt på en auktion blandt personalet og kunne bidrage
til udsmykningen i det nye domicil.

Herudover stod Q-art for den nye udsmykning i domicilet i Ørestad med både

flotte og markante malerier og smukke skulpturer af Jens Flemming Sørensen.​

UCC

Forskningsafdelingen på UCC skulle have indrettet nye lokaler og benyttede lejligheden til – sammen med Q-ART – at definere, hvad de 4 forskellige rum skulle bruges til og af hvem. Sådan opstod de 3 identiteter:

Humanity – Tecnique – Illusio

Med hjælp fra en grafisk kunstner blev der udarbejdet 3 flotte oplæg til vægudsmykninger – med tekster fra forskerne indbygget. Samtidig blev der lavet uddrag af de store vægudsmykninger til brug ved indgangsdøren til de enkelte rum, så man dels kunne udsmykke gangene samtidig – og dels med det samme kunne orientere sig om, hvilket rum man skulle mødes i (Humanity – Tecnique – Illusio). Vægdekorationerne blev lavet som både folier og tapet.

LeasePlan

​​LeasePlan havde i forvejen brugt rigtig mange ressourcer på at få et flot og indbydende domicil og showroom – men følte de manglede lidt udsmykning, der ikke kun handlede om biler. Q-ART kom efter et kort møde og besigtigelse af faciliteterne – med nogle forslag til, hvad der kunne sætte prikken over i´et i de i forvejen flotte omgivelser.


Her ses et flot venteområde, der er blevet fuldendt med et maleri, der både er vedkommende og falder fuldstændig ind i stilen.

Devoteam

​Devoteam havde skiftet domicil og havde en række billeder, der gerne ville have genanvendt i de nye omgivelser. Vi gennemgik kunsten og fik den sat sammen på en ny måde, der passede til de nye omgivelser

​Q-art v/Helle Ilmi • Telefon: 40 52 46 46 • Mail: hi@q-art.dk • CVR: 24986632